2019 Nejlepší olympijské hry Omega Seamaster

Přichází jednou za dva roky, tyto velké oběti byly zpravidla re-stáhnutý verze repliky Omega nejvýznamnější sportovní repliky rolexReplica hodinky kolekce, s detaily platební hold hostitelských měst současných her, ale tu druhou, spíše novější, a méně populární sbírka olympijských hodinek, které vyhýbají výše uvedené vizuální kódy a data vázané na určité hry. Ty jsou známé jako Olympic Oficiální časoměřič kolekce hodinek, které vzdát hold mnoha různých původní analogové stopky používaných času hry, a dnes, mluvíme na nejnovější přírůstek: na Seamaster olympijský časoměřiče.
Jak jsme mluvili dříve, Olympic oficiální časoměřič není využít některou z existujících sbírek či designérského jazyka Omega Je to tyto časomíru nástroje -. Stejné ty používané pro měření pád a vzestup světových rekordů. – Po kterém kolekce vychází Poslední doplňkem této kolekce byla motivována kapesních hodinek postavené falešné Omega času 1932 her v Los Angeles. Tentokrát tato nová Seamaster vzal designové narážky od číselníkech stopkami nasazených na obou 1976 Innsbruck zimních her a letní olympiáda v repliky hodinekMontrealu téhož roku.
I když, kdyby to nebylo pro olympijský prsten motivem v 6:00 na číselníku, black-on-bílá varianta by mohla být zaměněna za vinobraní auto závodní hodinky, nebo snad duchovní nástupce původního Speedmaster Racing v 3- ruční zadání. Ať tak či onak, zdrojový materiál pro tuto speciální repliky hodinek byl významný v tom, že tyto stopky byli mezi posledními analogové načasování nástrojů používaných při hrách před plným nástupem digitální časomíry. Oproti původnímu 1932 kapesní hodinky, je to rozhodně pikantnější, byť poněkud strohé a moderní estetiky, který se zdá mít více společného s rychloměry sportovních vozů v počátku osmdesátých let, než měření času pro celosvětové olympiády.
Teď je to asi stojí za to říká, že se jedná o Seamaster jen podle jména. – Až na podpisovém zkroucené výstupky, není nic o nové olympijské kolekce, které by naznačovaly, žádný přenosem z aktuální nabídky falešný Omega Seamaster No, je založen na stopky používá k měření rychlosti téměř výchozích parametrů jej bytí Speedmaster, ale to je argument pro další den. je to sotva klepe proti sbírce i když, jak je to naprosto sportovní a hezký hodinky v jeho vlastní pravý, a ten, který by měl stárnout o něco více než milost více tematických olympijských vydáních.

This entry was posted in repliky.