2020 černý Tudor populární po celém světě

repliky hodinek

Víme, že ve sbírkách hodinek se starožitné hodinky Rolex nacházejí v období dobrých aukčních cen a prudkého růstu sekundárních tržních hodnot. Výsledkem je, že zatímco lidé mají rádi vzhled staromódních hodinek s nástroji, současná cena je pro mnoho lidí omezená. Naštěstí Tudor, sesterská společnost Rolex, skočil na bandband10 s velmi retro potápěčskými hodinky, které splňují moderní standardy. Pojďme se podívat na podrobnosti zde.
Nový Tudor Black Bay Fifty-Eight obsahuje pouzdro z nerezové oceli, které je nejen menší ve velikosti 39 mm v průměru, ale také štíhlejší s tloušťkou pouhých 11,9 mm. Tyto nové rozdělené proporce dokonale zapadají do retro stylu, protože vintage hodinky jsou obvykle mnohem menší než dnešní moderní protějšky. Ať už pro muže, kteří dávají přednost omezenějším velikostem, nebo pro dámy, které jsou na trhu pro skvělé potápěčské hodinky, tato nová velikost je na tolika úrovních.
Dalším velkým tahem nových potápěčských hodinek Tudor Black Bay Fifty-Eight je hnutí nové výroby, na kterém běží. Tudor Caliber MT5402 je zbrusu nový vlastní automatický stroj postavený pro středně velké hodinek Tudor. Připojuje se k dalším interním kalibrátorům Tudoru – první z nich byl představen v roce 2015 pro Pelagos.
Zdůrazňuje vintage atmosféru Black Bay Fifty-Eight je černá klenutá ciferník opatřený zlatými rámečky na luminiscenčních značkách hodin, zlaté středové ruce, zlatá vnější minutová stopa a zlatý text. Kromě toho jsou na černém jednosměrném rotačním potápěčském rámu také zlaté detaily, jako je typické ponorky. Nové hodinek Tudor Fifty-Eight jsou vybaveny hodinkami Black Bay a zahrnují ruce ve stylu sněhové vločky z konce 60. let a nadměrně navinutou korunu. Ochrana obličeje hodinek je klenutý safírový krystal.
Repliky Tudor nyní nabízí nový Black Bay Fifty-Eight se třemi různými možnostmi popruhů. K dispozici je nýtovaný saténový ocelový náramek, hnědý kožený řemínek zdobený sklopnou sponou a černý látkový pásek se zlatým proužkem procházející středem.
Tudor rozhodně vydal obrovské množství hodinek a Black Bay Fifty-Eight není výjimkou. Ideální pro ty, kteří ocení hodinky, které mají vintage vzhled, menší velikost a dostupnější cenu, Tudor Black Bay Fifty-Eight bude mít mnoho fanoušků dožadujících se, aby si jeden na zápěstí.

This entry was posted in repliky.